Ik ben gaan geloven dat ieder mens een verhaal heeft. Vrouwen vooral. Ik voel dan ook een grote passie voor het versterken van de stemmen van vrouwen in de wereld. Daarin verweven koester ik een wens voor een meer gezonde, inclusieve en medelevende wereld.

Ik heb het geluk gehad dat in de vorm te kunnen zetten als antropoloog die onderzoek deed naar vrouwenrechten in het Midden-Oosten, en daarvoor vrouwelijke ondernemers, mensenrechtenverdedigers, en islamitische prediksters kon ontmoeten. Als schrijfster kon ik een boek schrijven over vrouwenstemmen in Saoedi-Arabië. Als trainer en adviseur bracht ik een genderperspectief bij organisaties in Nederland. En nu als coach in leiderschap en persoonlijke ontwikkeling van vrouwen.

Persoonlijke transformaties en ontdekkingen van vrouwen

Geweven door mijn werk rond de stemmen en rechten van vrouwen, vond ik het ‘t meest speciaal om getuige te zijn van de persoonlijke transformaties en ontdekkingen van vrouwen – de hele reis van het allereerste idee tot de geleefde realiteit.

Als coach voelt het voor mij als een voorrecht om jou een ​​liefdevolle container te bieden om die reis te ondersteunen: elke keer sta ik versteld van hoe essentieel deze container kan zijn voor vrouwen.

Thuis

Ik heb in 8 landen gewoond en spreek 4 talen. Na vele jaren in Engeland en in het Midden-Oosten te hebben doorgebracht, verhuisde ik terug naar Utrecht, Nederland. Ik voel me nu geworteld in deze prachtige stad en vind het heerlijk om mijn vrienden en familie in de buurt te hebben – maar ik koester (en mis!) mijn vrienden over de hele wereld.

Dingen waar ik van hou zijn lange wandelingen langs het strand met de wind in mijn haren, betekenisvolle gesprekken met vrienden, romige cappuccino’s, barre workout (een combinatie van pilates, cardio, en yoga), mijn fiets, meditatie, dagboekschrijven, en vlinders & de transformatie die ze symboliseren.

Mijn grootste liefde

Een van de belangrijkste bronnen die mij voeden, is mijn creativiteit. Al van kinds af aan ben ik dol op creëren. Eerst door muziek te maken, later door koken, maar bovenal door woorden. Schrijven is een van mijn grootste liefdes, omdat woorden en verhalen de kracht hebben om ons te openen en ons te verbinden. Duik vooral in de verhalen die ik op deze website deel (alleen in het Engels) over persoonlijke ontwikkeling. En als je geïnteresseerd bent in verhalen van Saoedische vrouwen over hun leven, bekijk dan mijn boek ‘Hakken in het Zand: Saoedische vrouwen over hun levens‘.

Mijn benadering van coaching & werken met mij

Wil je meer weten over mijn benadering van coaching en hoe het werken met mij eruit ziet, kijk dan even op de pagina Mijn Benadering van Coaching.

We kunnen op verschillende manieren samenwerken. Zo kun je bij me terecht voor Eén-op-één Coaching en Leiderschapsontwikkeling. Als je specifiek aan zelfvertrouwen wilt bouwen, kijk dan naar het Van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen Pakket. Wil je een coaching of leiderschapsworkshop organiseren voor je bedrijf of organisatie, dan kun je de mogelijkheden voor In-Company Workshops bekijken.